ERIKOISTEN ESINEIDEN ATELJEE
Tervetuloa Anna Enne Ateljeehen!

Tämä sivusto on jaettu kahteen osaan. Toinen niistä on taidesivusto, jolla esitellään eri tekniikoin toteutettuja töitä: piirroksia sekä öljy-, akryyli- ja vesivärimaalauksia.

Sivuston toinen osa, Anna Enne Ateljee, on WWW-kauppa joka tarjoaa monenlaisia tuotteita joko sinulle itsellesi tai lahjaksi. Se saattaa myös antaa inspiraatiota jos etsit ideoita sisustukseen - olipa kyseessä sitten uusi koti tai tutun kodin uusi ilme...

Anna Enne - epätavallisia lahjaideoita

Täällä voit etsiä monelta hyllyltä hyödyllisten esineiden joukosta. Ehkäpä eräät niistä eivät ole 100 % käytännöllisiä, mutta tuovat varmasti hyvän mielen.

Koriste-esineet ovat pieniä mutta ne voivat muuttaa kotisi ja pihasi tunnelman ja ilmeen. Niiden värit ja muodot voivat melkeinpä viedä sinut kaukaisiin maihin, ehkä jopa aikamatkalle.

Täältä voit löytää lahjoja talon emännälle, hänen miehelleen tai siskolleen... Rakastavaisille, lapsille, ystäville, naapureille ja tietenkin hääparille. Muista ajatella myös itseäsi!

Jokaisella tuotteella on tarina. Vaikka jotkut niistä muistuttaisivat toisiaan, ne ovat aina omanlaisiaan. Ne syntyvät studioissa ja käsityöpajoissa rajoitettuina erinä, mikä kertoo niiden harvinaislaatuisuudesta.

Taidegalleria

Tule kävelylle taidegalleriaan. Maalaukselta maalaukselle, teemasta teemaan. Gallerian seinillä näet maalauksia ja piirroksia maisemista, kaupunkinäkymistä, ihmisvartaloista, asetelmista - kaikesta mikä on inspiroinut minua työssäni. Tähän galleriaan voit astua vaikkapa kahvikuppi kädessäsi - se on suorastaan suositeltavaa! Tervetuloa!

Jos olet kiinnostunut ostamaan jonkin teoksistani tai tekemään tarjouksen, otathan yhteyttä.

© Anna Kozar-Poikonen
Viimeisin päivitys: 2024-04-03 14:43:06
Evästeet | Tietosuoja.