TAITEILIJA ANNA KOZAR-POIKONEN

Valmistuin kuvataiteen maisteriksi Marie Curie-Sklodowskan yliopistosta (Lublin) vuonna 2002. Päättötyötäni varten tutkin meitä ympäröiviä muotoja. Niillä on suuri vaikutus mielialaamme ja käyttaytymiseemme. Työni otsikko oli "Piirrosanimaatioiden muodon ja sisällön vaikutus lasten käytöksen aggressiivisuuteen".

Tällä hetkellä asun Lohjalla ja työskentelen vapaana taiteilijana ja käsityöyrittäjänä. Maalaan sekä tilauksesta että omien ideoideni pohjalta töitä minua liikuttavista ja inspiroivista aiheista. Näin saavat alkunsa työt, joihin voit tutustua WWW-galleriassani. Maalauksiani on ollut esillä useissa yksityisnäyttelyissä ja gallerioissa Suomessa, Puolassa ja Eestissä vuodesta 2002. Niitä on yksityisissä kokoelmissa Suomessa, Puolassa, Eestissä, Norjassa, Saksassa, Iso-Britanniassa, Japanissa, Yhdysvalloissa ja Italiassa.

Teen töitä myös sisustussuunnitelun ja somistuksen parissa. Olen suunnitellut ja toteuttanut sisustuksia koteihin, kouluun ja ravintolaan. Näissä töissä etsin jatkuvasti tekijötä jotka saavat olomme paremmaksi kotona ja työpaikalla. Samat tekijät ovat vaikuttaneet esineisiin, joita voit nähdä ja ostaa Anna Enne Ateljeesta. Sisutustöihini voit tutustua Taidegallerian Interiors-sivulla. Nämä pienet yksityiskohdat voivat parantaa kotimme tunnelmaa ja inspiroida meitä luodessamme sitä itsemme näköiseksi. Ehkäpä löydät tuotteiden joukosta jotain josta pidät. Silloin saatat tuntea samaa innostusta kuin minä suunnitellessani, koristellessani ja hankkiessani niitä.

Jotta ihminen voisi tuntea kauneutta, hänen täytyy löytää sitä myös itsestään...

© Anna Kozar-Poikonen
Viimeisin päivitys: 2024-04-03 14:43:06
Evästeet | Tietosuoja